Banner Default Image

Over ons

Image 2021 05 14 T13 59 45

Vanuit onze expertise verzorgen we de detachering van erkende data professionals voor opdrachten binnen het data domein. Dit is voor ons een bekende omgeving. We zetten ons dagelijks in om u te koppelen aan de gewenste professional. DetaData onderscheidt zich in gedegen marktkennis en duurzame relaties met zowel opdrachtgevers als data professionals.

Opdrachtgevers data domein

Bent u als opdrachtgever direct op zoek naar een data professional om uw opdracht succesvol op te leveren? DetaData beschikt over een groot netwerk met kandidaten. Binnen 48 uur beschikt u over een ervaren interimmer of bevlogen professional voor de opdracht.

Data professionals

Bent u actief als interimmer en beschikt u over relevante ervaring binnen het data domein? Maak gebruik van het uitgebreide netwerk van DetaData. In de afgelopen jaren hebben we met succes projecten afgerond. Voor professionals kennen we uitdagende projecten binnen de data-omgeving.

Het Proces

 • Opstellen profiel

  Opstellen profiel

  Hoe ziet het profiel van de data professional eruit?

 • Zoeken

  Zoeken

  We gaan binnen ons uitgebreide netwerk op zoek naar professionals die het beste aansluiten bij de opdracht.

 • Invulling

  Invulling

  We stellen de juiste vragen, werken planmatig en realiseren een concrete match met uw onderneming en opdracht.

 • Monitoren

  Monitoren

  Ook tijdens het proces blijven we data professionals volgen, zodat u verzekerd bent van de gewenste expertise voor de opdracht.